Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Test 4- Πόσο γυμνάζεστε;



(Όλα τα τεστάκια είναι ψυχαγωγικά και τα αποτελέσματά τους δίνουν μια ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε να διατρέφεστε. Τα αποτελέσματά τους δεν είναι σε καμία περίπτωση απόλυτα αξιόπιστα)

  1. Όταν έχετε τη δυνατότητα, προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή το αυτοκίνητο για την μετακίνησή σας ακόμα κι αν μπορείτε να πάτε με τα πόδια;
Ποτέ (1)
Σπάνια (2)
Συχνά  (3)
Πάντα (4)
  1. Ψάχνετε να βρείτε προφάσεις για να μην περπατήσετε ή να κάνετε γυμναστική;
Ποτέ (1)
Σπάνια (2)
Συχνά  (3)
Πάντα (4)
  1. Θεωρείτε τη γυμναστική χάσιμο χρόνου κι ένα από τα πιο βαρετά πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε;
Ποτέ (1)
Σπάνια (2)
Συχνά  (3)
Πάντα (4)
  1. Προτιμάτε να πιείτε καφέ ή ποτό ή να δείτε κάποια ταινία στον ελεύθερό σας χρόνο από το να γυμναστείτε;
 Ποτέ (1)
Σπάνια (2)
Συχνά  (3)
Πάντα (4)
  1. Έχετε αναβάλει πολλές φορές και πολύ καιρό την εγγραφή στο γυμναστήριο;
Ποτέ (1)
Σπάνια (2)
Συχνά  (3)
Πάντα (4)
  • Από 5-9 πόντους: Η γυμναστική είναι μέρος της ζωής σας, ακόμα κι όταν δεν μπορείτε να πάτε γυμναστήριο ή να κάνετε κάποιο άθλημα βρίσκετε τρόπους να γυμναστείτε μέσω άλλων δραστηριοτήτων όπως π.χ. το περπάτημα. Γνωρίζετε τα οφέλη της γυμναστικής στην υγεία σας και την έχετε κάνει τρόπο ζωής! Συγχαρητήρια συνεχίστε έτσι!
  • Από 10 – 15 πόντους: Κατά καιρούς γυμνάζεστε αλλά συνήθως το κάνετε καταναγκαστικά και τα οφέλη της άσκησης δεν αποτελούν ισχυρό κίνητρο για να την κάνετε τρόπο ζωής. Αν κι έχετε ξεκινήσει αρκετές φορές το γυμναστήριο συνήθως η συνδρομή σας δεν υπερβαίνει τον ένα μήνα γιατί προτιμάτε άλλες δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο σας. Το περπάτημα το αγαπάτε πολύ περισσότερο από μια καταναγκαστική γυμναστική αλλά μερικές φορές μπορεί να προτιμήσετε αντ’ αυτού κάποιο μέσο το οποίο θα σας πάει πιο γρήγορα και ξεκούραστα στον προορισμό σας. Μην ξεχνάτε πως η γυμναστική είναι μέρος μια υγιεινής ζωής και σε συνδυασμό με σωστή διατροφή μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία σας! Ποτέ δεν είναι αργά για να την εντάξετε στη ζωή σας!
  • Από 16-20 πόντους: Η γυμναστική είναι το πιο βαρετό πράγμα που υπάρχει στον κόσμο για σας! Δεν ξέρετε πως είναι τα γυμναστήρια κι αν τρέξετε 5 λεπτά πιθανόν να λιποθυμήσετε. Δε σας αρέσει το περπάτημα κι αν το προτιμήσετε μετανιώνετε που δεν πήρατε το λεωφορείο. Αλλάξτε τρόπο σκέψης! Η γυμναστική δεν είναι τόσο βαρετή όσο νομίζετε! Για αρχή, περπατήστε μισή ώρα την ημέρα, είναι ένας εφικτός στόχος και ευχάριστη δραστηριότητα που μπορείτε να την κάνετε μαζί με φίλους σας ή να τη συνδυάσετε με ψώνια στην αγορά ή με βόλτα στο πάρκο. Έπειτα, σκεφτείτε ποιο άθλημα σας αρέσει; Δε χρειάζεται απαραίτητα να γραφτείτε σε γυμναστήριο και να κάνετε τα προγράμματα με τα βάρη και τους διαδρόμους. Υπάρχουν στις γειτονιές γηπεδάκια όπου μπορείτε να μαζευτείτε με φίλους και να παίξετε το αγαπημένο σας άθλημα. Έτσι, θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα, θα κάνετε διαφορετικά πράγματα με τους φίλους σας, θα διασκεδάζετε και θα αθλείστε ταυτόχρονα, χωρίς να το κάνετε καταναγκαστικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...